برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
تاریخ : يکشنبه 20 اسفند 1396
کد 186

معاون اجتماعی وزیر بهداشت: سالانه ۳۳۳ هزار نفر در کشور بر اثر حوادث رانندگی مجروح می‌شوند

معاون اجتماعی وزیر بهداشت و درمان گفت: سالانه حدود ۳۳۳ هزار نفر در کشور بر اثر حوادث رانندگی مجروح و یا مصدوم می‌شوند، شاید برای تصادفات رانندگی مسئولیتی نداشته باشیم ولی برای پیامدهای آن، یعنی ۳۳۳ هزار نفر مصدوم و مجروح، مسئولیت داریم.

به گزارش پایگاه معاونت اجتماعی وزارت بهداشت، سید محمدهادی ایازی در نشست مشترک شورای اداری استان آذربایجان شرقی و مجمع استانی سلامت با اشاره به اینکه همه در قبال سلامت مردم مسئول هستیم، اظهار داشت: بخشی از سلامت به خود مردم بستگی دارد ولی اگر مردم برخی مسائل را رعایت نکنند نمی‌توان ۱۰۰ درصد سلامت را تضمین کرد.
وی افزود: سالانه حدود ۳۳۳ هزار نفر در کشور بر اثر حوادث رانندگی مجروح و یا مصدوم می‌شوند. شاید برای تصادفات رانندگی مسئولیتی نداشته باشیم ولی برای پیامدهای آن، یعنی ۳۳۳ هزار نفر مصدوم و مجروح، مسئولیت داریم و بر اساس حسابی که کرده‌ایم اگر ۵ بیمارستان ۵۰۰۰ تختخوابی داشته باشیم فقط می‌توانیم حوادث رانندگی را پوشش دهیم.
معاون اجتماعی وزیر بهداشت و درمان با بیان اینکه سالانه ۱۳۵۰ نفر بر اثر برق‌گرفتگی قطع عضو می‌شوند، گفت: این اعداد و ارقام به‌سادگی آن چیزی نیست که از کنار آن بگذریم؛ قطع عضو دست و یا پا چه معضلاتی برای فرد و خانواده وی ایجاد می‌کند.
ایازی بر لزوم اعمال سلامت مردم در تمامی سیاست‌گذاری‌ها در کشور تأکید کرد و یادآور شد: وقتی رئیس‌جمهور می‌گوید استانداران رئیس مجمع سلامت استان‌ها هستند مزید بر همین علت است که سلامت مردم در سیاست‌ها اعمال شود.
وی از افزایش ۲۷۰ هزار مترمربع ظرفیت‌های بهداشتی و درمانی در کشور خبر داد و افزود: هراندازه‌ای که در حوزه سلامت مردم و بهداشت و درمان هزینه کنیم باز هم کم است چراکه وزارت بهداشت و درمان متولی سلامت مردم است ولی اگر سیاست‌گذاری در حوزه سلامت به‌خوبی تحقق پذیرد میزان هزینه‌کرد نیز به‌تبع همین امر کاهش خواهد یافت.
معاون اجتماعی وزیر بهداشت و درمان، دیجیتالی شدن تمامی فرآیندهای سلامت و اجتماعی شدن سلامت همگانی را از مهم‌ترین رویکردهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دولت دوازدهم عنوان کرد و ابراز داشت: مشارکت مردم و تعامل بین‌بخشی در اجتماعی شدن سلامت همگانی بسیار مؤثر است.
ایازی از راه‌اندازی کانون‌های سلامت محلات در سطح کشور بر اساس مصوبه مجمع ملی سلامت خبر داد وگفت: قانون سلامت به دنبال آن است که ظرفیت‌های مردمی را در بعد سلامت مورد استفاده قرار دهد، خوشبختانه این رویکرد در برخی از نقاط کشور به‌عنوان پایلوت اجرایی شده است.
وی بابیان اینکه ۸.۲ درصد جمعیت کشور را سالمندان تشکیل می‌دهند، تصریح کرد: جمعیت سالمند استان آذربایجان شرقی از کل جمعیت ۷.۹ درصد است و همین‌که جمعیت ایران به سمت سالمندی پیش می‌رود برای کشور زنگ خطر است و ایجاب می‌کند تا از هم‌اکنون برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام دهیم.
معاون اجتماعی وزیر بهداشت و درمان خواستار تشکیل کانون‌های معلولان در سطح محلات شد و بیان داشت: بخشی از جامعه کشورمان معلولان هستند که باید برای آن‌ها برنامه‌های مختلفی داشته باشیم.
ایازی با اشاره به اینکه ۵ میلیون نفر از جمعیت کشور، با ابراز تأسف، بیماری دیابتی دارند، گفت: متأسفانه ۵ میلیون نفر نیز در آستانه مبتلا به بیماری دیابت هستند و از طرفی برخی‌ها هم حتی نمی‌دانند بیماری دیابت دارند.

 
  • تایید شده
  • در 1396/12/20
  • ساعت 11:10