دکتر ایازی با تاکید بر اینکه خیریههای و تشکلهای مردمی در حوزه سلامت میتوانند در بخش پیشگیری هم فعال باشند، افزود: سازمانهای مردم نهاد میتوانند علاوه بر این که به دنبال اقدامات درمانی هستند در حوزه پیشگیری هم فعالیت کنند.
به گزارش پایگاه معاونت اجتماعی وزارت بهداشت، دکتر سید محمد هادی ایازی معاون اجتماعی وزارت بهداشت در ششمین نشست شبکه ملی تشکلهای مردمی و موسسات خیریه حوزه سرطان با بیان این که در حوزه سلامت محدودیت منابع وجود دارد، گفت: چنانچه دولت متعهد به تامین منابع پیشبینی شده در نظام سلامت نشود ممکن است مشکلاتی ایجاد شود.
معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت با بیان این که طرح تحول سلامت موجب کاهش دغدغههای مردم در این حوزه شده است، افزود: البته هنوز هم مشکلات و دغدغههایی برای مردم در این حوزه وجود دارد که البته نباید به آنها دامن زد بلکه باید آنها را برطرف کرد.
معاون اجتماعی وزارت بهداشت افزود: نباید فکر کنیم که برجام و منابع نفتی باعث میشود که همه مشکلات حل شود بنابر این باید در منابع این حوزه صرفهجویی کنیم.
وی در ادامه با اشاره به این که طی ۲۰ سال آینده در حوزه سرطان تعداد مبتلایان به این بیماری دو برابر میشود، افزود: در مورد بیماریهای دیگر هم همینطور است و با توجه به اینکه جمعیت ایران رو به سالمندی میرود ممکن است شیوع بیماریهای غیرواگیر افزایش یابد.
دکتر ایازی ضمن اشاره به نقش بیبدیل خیریهها در حوزه سلامت، افزود: خوشبختانه مردم متوجه شدند که میتوان در حوزه سلامت سرمایهگذاری کرد و باید به دنبال گسترش شبکههای ملی تشکلهای مردمی در حوزه سرطان باشیم و تعداد خیریهها و شعبات آنها را افزایش دهیم.
وی با تاکید بر این که خیریههای و تشکلهای مردمی در حوزه سلامت میتوانند در بخش پیشگیری هم فعال باشند، افزود: سازمانهای مردمنهاد میتوانند علاوه بر این که به دنبال اقدامات درمانی هستند در حوزه پیشگیری هم فعالیت کنند.
دکتر ایازی تاکید کرد: این شبکهها باید مکمل وزارت بهداشت باشند و باید مسائل و مشکلات خود را مطرح کنند و در این جلسات گزارش بدهند.
وی در ادامه در ارتباط با تعرفههای بیمارستانهای خیریه گفت: تعرفه این بیمارستانهای خیریه در مقطعی تعرفه دولتی بود و در مقطعی دیگر خصوصی و در حال حاضر گفته شده که تعرفه این بیمارستانها تعرفه نهادهای عمومی و بیمارستانهای دولتی غیر وزارت بهداشت باشد.
دکتر ایازی افزود: بیمارستانهای خیریه نباید از بیمار وجهی دریافت کنند و باید برای اداره بیمارستان سازو کار داشته باشند و اگر بیمهها همکاری کنند مشکلات در این بخش حل میشود.