قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزاری نمایش های خیابانی را در ارتقای سطح سواد سلامت شهروندان راهگشا و موثر دانست.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز، دکتر علی اکبر طاهر اقدم در بررسی حضور نمایش های خیابانی پنجمین جشنواره بین المللی تبریزیم به مراکز سلامت و بهداشت گفت: جشنواره بین المللی تبریزیم با اختصاص بخشی از جشنواره با عنوان سلامت و توجه به ارتقا و افزایش آگاهی شهروندان در راستای سلامت و بهداشت روحی و جسمی دانشگاه علوم پزشکی را در رسیدن به اهداف خود نزدیک کرد.
وی با بیان اینکه رویکرد تمامی کشورهای جهان در حوزه سلامت اجتماع محور بوده و هر شهروند و مسئول نقش خود را در رفع مشکلات سلامتی ایفا می کند، افزود: فقر، تغذیه، کشاورزی، آلودگی هوا، عدم تحرک، عدم ایمنی خودروها و ... مواردی هستند که در سلامت شهروندان دخیل بوده و می توانند مشکلات اجتماعی را نیز با خود به همراه آورند.
دکتر طاهر اقدم با تاکید بر اینکه برای ارتقای سلامتی باید همه مردم و مسئولان همکاری کنند، گفت: برای انتقال دانش و آگاهی می توان از تریبون های سخنرانی و جلسات آموزشی بهره برد اما تاثیرگذاری هنر در میان مردم غیرقابل انکار بوده و می توان از ابعاد مختلف آن در راستای ارتقای سطح سلامت شهروندان استفاده کرد.
قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی تبریز یادآور شد: توسعه شادی، کاهش انواع بیماری ها را در سطح جامعه به همراه دارد و در این راستا جشنواره تبریزیم آغاز خوبی را برای این مهم در بخش سلامت خود رقم زد.
طاهر اقدم همکاری دانشگاه علوم پزشکی و سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز را در پنجمین جشنواره بین المللی تبریزیم بسیار چشمگیر ارزیابی کرد و گفت: این جشنواره در بخش سلامت، خانه های بهداشت را هدف خود قرار داد و مسائل مختلف را مطرح کرد که فرصت آموزش و انتقال مفاهیم به بیان هنری را فراهم کرد و این درحالیست که مورد استقبال بسیار خوبی از سوی شهروندان قرار گرفت و با تکرار این اتفاق و به مرور زمان می توان شاهد تاثیرگذاری ان در تغییر سبک رفتار و زندگی مخاطبان باشیم.
وی آسیب های اجتماعی، اعتیاد و طلاق را از مسائل مهم برای پرداخت عنوان کرد و از هنرمندان و رسانه ها خواستار توجه بیشتر به این مقوله شد. |
|
|
|
|