برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
تاریخ : پنجشنبه 4 مرداد 1397
کد 269

"هم اندیشی مقابله با آسیب های اجتماعی" مرکز تحقیقات فلسفه و تاریخ پزشکی با همکاری RDCC

آسيب هاي اجتماعي پديده هايي واقعي، متغير، قانونمند و قابل كنترل و پيش گيري اند.

 


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، مركز تحقيقات فلسفه و تاريخ پزشكي دانشگاه با تمركز بر مسايل بنياني نظام سلامت و سلامت جامعه و در ادامه اقدامات و فعاليت هاي خود، جلسه هم اندیشی در مورد آسيب هاي اجتماعي را در روز پنجشنبه مورخه 28/4/1397 با حضور جمعي از اعضا هيات علمي و همكاران داراي سوابق فعاليت و تخصص هاي مرتيط به حيطه آسيب هاي اجتماعي برگزار نموده و در ادامه مباحث تخصصي به طور ویژه برموضوع كودك آزاري و يكي از مصاديق بارز آن  يعني کودک همسری تمركز گرديد.

در ابتدای جلسه، ریاست محترم مرکز تحقيقات، آقای دکتر عبدالحسن کاظمی ضمن خوش امد گویی محور جلسه را در سه مورد بيان نمود:
۱-     درجامعه ما همانند جوامع ديگر طيفي از آسيب هاي اجتماعي وجود دارد.
۲-     ضرورت همدلي و همراهي بين بخشي سازمان ها، دواير و سمن ها براي مقابله و تقليل و ترميم آسيب هاِ ی اجتماعي محسوس و ضروري است.
۳-    رسيدن به نتيجه مطلوب با هدف گزاري و  حركت درچارچوب عالمانه و با رويكرد تخصصي و پژوهشي مدنظر جلسه است.

در ادامه جلسه سركارخانم دكتر آقاپور نماینده محترم شبستر گزارشی از آسیب های اجتماعی از حوزه انتخاباتی خود با تمرکز بر کودک همسری ارائه و در مورد فرایند قانونگذاری و مساعي و پيگيري هاي مستمر خود در این حیطه مطالب مفیدی بیان نمود.

در این جلسه، اعضا حاضر ضمن بيان ديدگاه هاي خود بر راه حل هاي واقع بينانه تاكيد و تمركز نموده و با هم انديشي متخصصان حاضر در جلسه تصمیماتی در رابطه با شيوه برخورد با آسیب های اجتماعی و بويژه موضوع خاص جلسه و اجراي راهکارهای عملیاتی دورانديشانه و موثر؛ با استعانت از توان تخصصي مجموعه دانشگاه علوم پزشكي تبريز(معاونت اجتماعی دانشگاه، شبکه بهداشت و سایر نهادهاي ذيربط استاني )اتخاذ شد و مقرر گرديد كه مركز تحقيقات فلسفه و تاريخ پزشكي اجراي تصميمات متخذه را پيگيري نمايد.

آسيب هاي اجتماعي پديده هايي واقعي، متغير، قانونمند و قابل كنترل و پيش گيري اند. كنترل پذيري آسيب هاي اجتماعي، شناخت علمي آنها را در هر جامعه اي براي پاسخ به پرسش هاي نظري و عملي و كاربرد ايده ها و يافته هاي علمي توليد شده براي مقابله صحيح با آسيب هاي اجتماعي، كنترل يا پيشگيري از گسترش و پيدايش آن ها را ضروري و پر اهميت مي سازد.
 
  • تایید شده
  • در 1397/05/04
  • ساعت 8:58