نخستین نشست راهبردی- آموزشی راهاندازی کانون سلامت محله، با حضور کارشناسان کانون سلامت محله در دانشگاه/ دانشکدههای علوم پزشکی سراسر کشور، برگزار شد.
به گزارش پایگاه معاونت اجتماعی وزارت بهداشت، در ابتدای این نشست دکتر محمدهادی ایازی، معاون اجتماعی وزیر بهداشت، حضور دکتر گلمکانی، مدیرکل دفتر آموزش و ارتقای سلامت، و دکتر سمانه زمانی، مدیرکل امور اجتماعی سلامت وزارت بهداشت، را بهسبب تجربه گرانقدری که در شهرداری تهران داشتهاند، گرامی داشت. وی گفت: اولین نکته مهم در اجتماعی شدن سلامت مشارکت مردم است.
دکتر ایازی گفت: مشارکت ساختارمند مردم به معنای این است که ما صدای مردم را بشنویم. وی همچنین بر مشارکت بینبخشی در بخش سلامت و همچنین بر کاهش نابرابریها، بهمنظور تحقق عدالت در سلامت و در قالب پوشش همگانی سلامت، با اولویت اقشار محروم جامعه، تاکید کرد.
معاون اجتماعی وزیر بهداشت افزود: ما معتقدیم که اجتماعی شدن سلامت یک ضرورت است و زمانی که سطح آگاهی مردم افزایش مییابد مطالباتی دارند که ما بایستی بتوانیم پاسخگوی آنها باشیم.
دکتر ایازی همچنین عزم و حمایت سیاسی را از ملزومات اجتماعی شدن نظام سلامت دانست و برگزاری مجمع ملی سلامت را، با حضور رئیس جمهور و وزرای مختلف، نمود این مورد دانست.
وی در ادامه ارزشها و اصول اجتماعی شدن سلامت را تبیین کرده و توضیح داد و افزود: ما در دستگاههای مختلف دفاتر سلامت راهاندازی کردهایم.
ایازی گفت: در حال حاضر ۲۴۳ گروه داوطلب جهادی داریم که در حوزه سلامت فعال هستند و تمامی استانها، بهجز یک استان، تا کنون مجامع سلامت ملی را برگزار کردهاند و بیش از نیمی از شهرستانها نیز اقدام به برگزاری مجمع سلامت شهرستان کردهاند.
وی در عین حال گفت: در اجتماعی شدن سلامت راه بسیاری در پیش داریم.
معاون اجتماعی وزیر بهداشت در پایان سخنان خویش گفت: معاونت اجتماعی تشکیل شده تا بار هزینههای سلامت را در کشور کاهش دهد.
گفتنی است نخستین نشست راهبردی- آموزشی راهاندازی کانون سلامت محله، بهمدت دو روز، در حال برگزاری است؛ که روز دوم به بازدید از کانونهای سلامت محله شهرداری تهران اختصاص خواهد یافت.