برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
تاریخ : سه شنبه 6 شهريور 1397
کد 303

وزیر بهداشت در دومین نشست انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی کشور:

مهمترین تشکل دانشگاه ها، مجموعه ها و تشکل های علمی است
 
وزیر بهداشت گفت: ایجاد و تقویت انجمن های علمی دانشجویی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور، حرکت بسیار ارزشمندی بود که در دولت یازدهم آغاز شد و در حال حاضر مسیر بالندگی خود را طی می کند.
 
به گزارش وبدا، دکتر سیدحسن هاشمی در دومین نشست سراسری دبیران و کارشناسان انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی کشور اظهار داشت: زمان دانشجویی ما، سرگرمی های دانشجویی بیشتر منحصر به اردوهای عمران ملی یا اردوهای جهادی برای ساخت پل و امکانات زیرساختی در سطح روستاها بود.
 
وزیر بهداشت ضمن تقدیر از فعالان حوزه دانشجویی و فرهنگی به دلیل تقویت نشاط و ایجاد تحرک در دانشگاه های علوم پزشکی کشور، خاطرنشان کرد: جشنواره ملی فیلم سلامت با حضور تعداد زیادی از آثار دانشجویی و همچنین المپیاد ورزشی دانشجویان در 12 رشته ورزشی در تبریز در حال برگزاری است.
 
دکتر هاشمی از انجمن ها و مجموعه های علمی به عنوان مهمترین کانون های دانشگاه ها یاد کرد و افزود: گروه های دیگر به ویژه گروه هایی که سیاسی کاری کردند، امتحان خوبی پس نداده اند و مخاطب و هوادار حداقلی دارند.
 
وزیر بهداشت تاکید کرد: دانشگاه محل کسب علم، گفتگو، تضارب آراء و یکی از کانون های مهم آزاد اندیشی است، بنابراین آینده کشور در اختیار دانشگاه ها است و دانشگاه ها، برآمده از همه اقشار جامعه هستند و به هیچ عنوان، رفتارهای تک بعدی و نگاه های جزمی و لوله تفنگی (اصطلاحی در چشم پزشکی به معنی وسعت دید کم) را نمی پسندد. 
 
دکتر هاشمی خطاب به دانشجویان گفت: شما باید وسعت دید و سعه صدر زیادی داشته باشید. این امر امکان پذیر نیست که هر کس پرچمی بلند کند و بخواهد که همه زیر بیرق آن باشند، جز اینکه این پرچم در حوزه علم، دانش، پژوهش و تحقیق باشد.
 
وزیر بهداشت اضافه کرد: نباید در آینده، تحت نام انجمن های علمی دانشجویی، کار سیاسی و حزبی انجام شود، بلکه هر کسی با انگیزه به انجام کارهای علمی و پژوهشی علاقه داشته باشد می تواند در این مجموعه ها فعالیت کند.
 
دکتر هاشمی اظهار داشت: دانشجویان و انجمن های علمی دانشجویی می توانند کمک زیادی به بخش های بهداشت، درمان، آموزش و پژوهش کنند. البته دانشجویان بلندپروازی زیادی نداشته باشند و با اعتماد به نفس بسیار بالا تصور نکنند که همه چیز را می دانند و باید در مورد همه مشکلات کشور از جمله مشکلات حوزه سلامت اظهارنظر کرده و اطلاعیه صادر کنند. متاسفانه مشکل این است که همه ما فکر می کنیم همه چیز را می دانیم در حالی که بشر با علم و دانش، کامل است. 
 
وزیر بهداشت ضمن تاکید بر لزوم تقویت انجمن های علمی دانشجویی، گفت: دانشجویان برای کار و فعالیت خود در انجمن های علمی، ارزش و احترام قائل شوند و معاونت دانشجویی و فرهنگی نیز باید بیشترین کمک را به این انجمن ها داشته باشد.
 
دکتر هاشمی تصریح کرد: امروزه حرکت های علمی و جهادی در دانشگاه ها، بسیار موثر و اثرگذار است، زیرا دانشجویان در قالب اردوهای جهادی در بین مردم حضور پیدا می کنند و با فرهنگ و دردهای مردم بیشتر آشنا می شوند.
 
وزیر بهداشت، خاطرنشان کرد: علی رغم اینکه حکومت ما مردمی است، اما فاصله زیادی بین کانون های تصمیم گیری، مناطق محروم و اقشار آسیب پذیر وجود دارد و حضور دانشجویان در قالب اردوهای جهادی در بین مردم، به آنها کمک می کند که اگر در آینده تصمیم ساز شدند، خود را از مردم جدا ندانند.
 
دکتر هاشمی حضور دانشجویان در اردوهای جهادی را در شکل گیری شخصیت آینده آنها مهم دانست و گفت: تلاش علمی و اردوهای جهادی باعث می شود زمانی که انسان به پایان زندگی می رسد، به دوره حیات خود افتخار کند و راضی باشد که آنچه در توان داشته برای خود، خانواده و بشریت انجام داده است.
 
وزیر بهداشت در پایان یادآور شد: یکی از مهمترین ویژگی های فعالیت انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی، تقویت و تداوم مهربانی و محبت بین گروه های مختلف پزشکی است. تامین سلامت مردم نیز نیازمند انجام کار تیمی بین گروه های مختلف پزشکی، پرستاری، مامایی، آزمایشگاهی و پیراپزشکی است.
  • تایید شده
  • در 1397/06/06
  • ساعت 8:36