سید محمدهادی ایازی با حضور در جشنواره فیلم سلامت گفت: کیفیت آثار نسبت به ادوار گذشته بسیار بهتر شده و افراد انگیزه پیدا کردهاند که در این حوزه تولیدات بهتری داشته باشند.
به گزارش پایگاه معاونت اجتماعی وزارت بهداشت، سید محمدهادی ایازی، معاون اجتماعی وزیر بهداشت و رئیس سومین جشنواره فیلم سلامت، در دیدار از این جشنواره، گفت: پیش از اینکه در جشنواره حضور پیدا کنم، جلسات متعددی با شورای سیاستگذاری، دبیر جشنواره و اعضای هیئت مدیره موسسه آوای هنر سلامت داشتیم. در جریان اقدامات جشنواره هستم و فکر میکنم امسال از جهت کیفیت و از نظر وضعیت آثار ارسالی نسبت به سال گذشته وضعیت مناسبتری داشتیم.
وی افزود: دغدغه ما باید این باشد که آثار فرهنگی و هنری متعددی در حوزه سلامت تولید شود. از جمله اشکالاتی که در سالهای گذشته وجود داشته این است که زمانی که فردی میخواست فیلمی تولید کند نمیدانست کجا مراجعه کند و مسائلی که در حوزه سلامت است را مورد ارزشیابی قرار دهد. خوشبختانه زمینه این امور ایجاد شده و دبیرخانه دائمی جشنواره به دنبال ایجاد تعامل گسترده شکل گرفت. زیرساختهای برگزاری جشنواره فراهم شده و تعامل بسیار خوبی با جامعه فرهنگی و هنری ایجاد شد. کیفیت آثار نسبت به ادوار گذشته بسیار بهتر شده و افراد انگیزه پیدا کردهاند که در این حوزه تولیدات بهتری داشته باشند. برگزاری جلسات همگردی را در این خصوص داشتیم که هنرمندان و مسئولان جشنواره با انجمنها و مراکز مختلف دیدار داشتند. این قبیل اقدامات فرصت ایجاد میکند که جامعه هنری ما با موضوعات آشنایی پیدا کنند.
ایازی با اشاره به دیگر اقدامات معاونت اجتماعی وزارت بهداشت، خاطرنشان کرد: ما خودمان را محدود به جشنواره فیلم سلامت نکردهایم. امسال دومین جشنواره شعر سلامت را با عنوان «نبض واژهها» داریم و همچنین اولین «جشنواره رسانههای دیجیتال سلامت» و «نخستین جشنواره ادبیات سلامت» را با موضوعات مربوط به داستاننویسی، نمایشنامهنویسی و فیلمنامهنویسی برگزار میکنیم. اینها همه حاکی از این است که دغدغهای در مدیریت نظام سلامت ایجاد شده تا در تعامل با جامعه فرهنگی و هنری از ظرفیتهای آنها به نفع سلامت مردم استفاده کنیم. سومین جشنواره فیلم سلامت این توفیق را داشته که از این ظرفیتها استفاده کند.
رئیس جشنواره فیلم سلامت ادامه داد: در این جشنواره دوستان رسانههای دیجیتال حضور پیدا کردهاند، غرفهای به خود اختصاص دادهاند و با اهالی سینما و حوزه سلامت ارتباط برقرار میکنند. تعداد قابلتوجهی از استارتآپهای حوزه سلامت هم در جشنواره حضور دارند. همه این اقدامات در جهت این است که بند ۱۱ سیاستهای ابلاغی در نظام سلامت -که مساله آگاهیبخشی و مشارکت مردم با استفاده از ظرفیتهای فرهنگی و هنری و رسانهای کشور- محقق شود و بتوانیم تاثیرگذار باشیم.
وی اضافه کرد: بهطور کلی توفیقات جشنواره سوم، نسبت به جشنواره اول و دوم را بیشتر میدانم. امیدوارم بین جشنواره سوم تا چهارم، کلانراهبرد «اجتماعی شدن سلامت و سلامت برای همه» را با اهتمام ویژه دنبال کنیم و بتوانیم در جشنواره چهارم گزارش عملکردی از این دوره داشته باشیم که در این حوزه چه موضوعاتی را دنبال کردهایم.
سومین جشنواره ملی فیلم سلامت، توسط موسسه آوای هنر سلامت از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با هدف نمایش آثار ایرانی با محوریت نقش سلامت در زندگی انسان و با شعار سلامت از تاریخ یک تا پنجم شهریور ۹۷ به دبیری محمد کیاسالار، در حال برگزاری است.