برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
تاریخ : چهارشنبه 7 شهريور 1397
کد 306

در کارگاه آموزشی مددکاران اجتماعی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور مطرح شد :

معاون اجتماعی وزیر بهداشت: مددکاری اجتماعی از مهم‌ترین عوامل در زمینه اجتماعی شدن سلامت است

دکتر سید محمدهادی ایازی، معاون اجتماعی وزیر بهداشت، با پرداختن به ضرورت اجتماعی شدن سلامت گفت: در اسناد بالادستی و برنامه‌های رئیس محترم جمهور و وزیر محترم بهداشت به اجتماعی شدن سلامت بسیار پرداخته شده است و مددکاری اجتماعی نیز یکی از اضلاع مهم اجتماعی شدن سلامت است.
به گزارش پایگاه معاونت اجتماعی وزارت بهداشت، دکتر ایازی گفت: در اجتماعی شدن سلامت، نخستین مورد مهم مشارکت ساختارمند مردمی و اجتماعی در راستای سلامت همگانی است.

معاون اجتماعی وزیر بهداشت، با اشاره به سابقه مشارکت مردمی در امر سلامت، افزود: پیش از این داوطلبان، سفیران و برخی سمن‌های سلامت را داشته‌ایم ولی به صورت ساختارمند و سازمان‌یافته نبوده است. با تاسیس معاونت اجتماعی ادارات کل سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین و موسسات خیریه بدین منظور شکل گرفت.

وی ادامه داد: در این مدت به توسعه کمی و کیفی سمن‌ها و موسسات خیریه پرداختیم و شکل‌گیری موسسات خیریه بیمارستانی در کنار بیمارستان‌های دولتی از نمونه‌های بارز آن است که بسیار با امر مددکاری اجتماعی در مراکز درمانی مرتبط است.

دکتر سید محمدهادی ایازی همچنین افزود: نکته بعد در زمینه اجتماعی شدن سلامت، همکاری‌های بین‌بخشی است تا بتوانیم سلامت همگانی را به صورت حداکثری با همکاری دستگاه‌ها و نهادهای دیگر برآورده سازیم.

معاون وزیر بهداشت با ذکر مساله حوادث و تصادفات جاده‌ای، گفت: برای ضرورت و دلایل همکاری‌های بین‌بخشی مثال فراوان است و همین نمونه‌ها نشان می‌دهد که نظام سلامت با چه حجم از مسایلی روبه‌رو است که هیچ نقشی در به وجود آمدن یا پیشگیری از آن‌ها ندارد. کمپین شصت‌سی که به‌منظور کاهش تلفات و حوادث جاده‌ای شکل گرفته، حاصل یک همکاری بین‌بخشی است که امیدواریم نتیجه مطلوب خود را داشته باشد.

افزایش آگاهی و ارتقای سواد سلامت را نیز دکتر ایازی رکن دیگر اجتماعی شدن سلامت دانست و گفت: با افزایش سواد سلامت و اصلاح سبک زندگی از طریق آموزش و فرهنگ‌سازی در کنار زیرساخت‌های مهیا شده، سلامت جامعه و آحاد آن به‌نحو مطلوبی تضمین خواهد شد.

معاون اجتماعی وزیر بهداشت مساله چهارم را عدالت در سلامت و رسیدگی به آسیب‌های اجتماعی دانست و افزود: دستیابی همگانی به سلامت پایدار و پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی از مسایل بسیار مهمی است که باید به صورت مبسوط و علمی به آن‌ها پرداخت تا به اجتماعی شدن سلامت برسیم.

دکتر ایازی در پایان گفت: از جمله مسایلی که باید اتفاق بیفتد، اجتماعی شدن سایر حوزه‌های نظام سلامت، از جمله درمان است که از مهم‌ترین عوامل در این زمینه مددکاری اجتماعی است. مددکاران اجتماعی باید برای اجتماعی شدن سلامت، به‌ویژه در حوزه درمان و همچنین بهداشت، تلاش کنند. امیدوارم در این نشست به نتایج خوبی برای اعتلای مددکاری اجتماعی و اجتماعی شدن سلامت برسیم.

گفتنی است کارگاه ۲ روزه توجیهی_آموزشی مددکاران اجتماعی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در ۶ و ۷ شهریور ۱۳۹۷، در دانشگاه علوم بهزیستی و توان‌بخشی، با حضور مسئولان مددکاری اجتماعی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و دکتر سید محمد‌هادی ایازی، معاون اجتماعی وزیر بهداشت؛ دکتر عرب، رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توان‌بخشی؛ دکتر محمد نصیری، مدیرکل خیرین و موسسات خیریه سلامت؛ دکتر جوادی، رئیس اداره مددکاری اجتماعی وزارت بهداشت و دکتر توکلی، معاون اجتماعی دانشگاه علوم بهزیستی و توان‌بخشی، برگزار می‌شود . 

  • تایید شده
  • در 1397/06/07
  • ساعت 11:5