برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
تاریخ : دوشنبه 12 شهريور 1397
کد 309

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تبریز بر ضرورت بهره‌مندی از خیران سلامت در حوزه‌های آموزشی و پژوهشی تاکید کرد.

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تبریز تاکید کرد:ضرورت بهره‌مندی از خیران سلامت در حوزه‌های آموزشی و پژوهشی/زندگی اجتماعی انسان‌ها بدون تعاون و همکاری به بن‌بست می‌رسد

 دکتر علی اکبر طاهر اقدم در آستانه‌ی برگزاری همایش روسا و کارشناسان امور خیرین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در تبریز با اشاره به وظیفه مسئولان در قبال خیران سلامت تصریح کرد: هنگامی که فرد خیری می خواهد از آنچه که در اختیار خود دارد، برای سیستم سلامت هزینه کند وظیفه مسئولان، سوق دادن انسان‌های وارسته و خیر برای هزینه کرد بر اساس اولویت و نیاز سنجی است، اما نباید از یاد ببریم که نیاز سیستم سلامت، فقط ساخت مراکز درمانگاهی و خرید تجهیزات نیست، بلکه در امور تحقیقاتی، آموزشی و دارویی نیز باید از حضور خیران بهره‌مند شد.

وی با تاکید بر نقش و مشارکت انکارناپذیر خیران سلامت در سال‌های اخیر، اظهار کرد: با وجود نیاز به همراهی مردم برای رفع مشکلات سلامتی در سال‌های اخیر، خیران سلامت، مشارکت وصف‌ناپذیری در ساخت بیمارستان‌های متعدد، درمانگاه‌ها، مراکز بهداشتی و خرید تجهیزات بیمارستانی داشته‌اند.

وی در ادامه با بیان این که سلامتی و امنیت دو نعمت مجهولی هستند که بسیاری از انسان‌ها تا آن را از دست ندهند، متوجه وجود آن نعمت نمی‌شوند، عنوان کرد: خوشبختانه مسئله سلامت از جمله مسایلی است که پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به آن به عنوان یکی از دغدغه‌های مردم، بسیار خوب پرداخت شده و در طرح تحول سلامت نیز پرداختی از جیب مردم تا حد زیادی کاهش یافته است.

دکتر طاهر اقدم در بخش دیگری از سخنانش، با اشاره به تاکید آموزه‌های دینی و قرآن کریم به کار خیر، گفت: در قرآن کریم از بین شش هزار و ۶۰۰ آیه، کلمه خیر، در حدود ۱۸۹ آیه به طور مستقیم (به معنی نیکی و کار خوب) به کار برده شده و در آیات دیگر نیز با استفاده از کلمات دیگری از جمله باقیات‌الصالحات و ثواب به نیکی کردن و کار خیر اشاره شده است.

وی اضافه کرد: طبق آیات قرآن، کار خیر در نزد خداوند ماندگار بوده و هر کسی که کار نیکی را به صحنه قیامت بیاورد، پاداشی به مراتب بهتر از آن کسب کرده و از وحشت قیامت در امان خواهد بود. همچنین قرآن تأکید می‌کند قبل از آنکه مرگ شما فرا برسد، از آنچه که به شما روزی داده‌ایم انفاق کنید، در حقیقت، در سایه توفیق الهی و برای کسب رضایت او است که افراد نیکوکار، از آنچه خداوند در اختیارشان قرار داده است، انفاق کرده و از همنوعان خود حمایت می‌کنند.

وی با بیان این که افراد خیر، از تمامی لحظات زندگی شان برای کسب رضای پروردگار بهره می‌گیرند، تاکید کرد: انسان‌هایی در دور و بر ما هستند که تمامی فکرشان خدمت به انسان‌های دردمندی است که خیلی از افراد ممکن است آن‌ها را نبینند، این خیران حتی حاضر نیستند به هیچ عنوان اسمی از کار خیر آن‌ها در کوی و برزن برده شود. مهربانی کردن و دست افتاده‌ای را گرفتن، نشانه‌ای از انفاق هستند.

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان این که عمل خیر، مختص یک یا چند مورد محدود نیست، گفت: هر اقدامی که منجر به گره گشایی از مسائل و مشکلات انسان ها شود، کار خیر است.

 وی با اشاره به نقش مشارکت اجتماعی در دین اسلام بیان کرد: از نظر قرآن کریم، مشارکت در کارهای نیک و پسندیده مورد تایید و تاکید بوده و فرد مومن نیز منزوی و بی‌تحرک نیست، بلکه مشارکت اجتماعی از ویژگی‌های انسان مومن است، زندگی اجتماعی انسان‌ها بدون تعاون و همکاری به بن‌بست می‌رسد.

 وی در پایان از همه انسان‌های پاک نیت و الهی که با اخلاص و برای کسب رضای الهی، از آنچه دارند، انفاق می‌کنند، قدردانی کرد.
 
  • تایید شده
  • در 1397/06/12
  • ساعت 19:29