دکتر طاهر اقدم گفت: المانهای هنری باعث ایجاد نشاط اجتماعی و تقویت روحیه شهروندان میشوند و تبریز در این زمینه پیش قدم است ولی جای المانهای هنری سلامت در شهر خالی است .
معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تبریزگفت: نشاط اجتماعی موجب زندگی توام با آرامش می شود و استرس را کاهش می دهد . ایشان با اشاره به اینکه تاثیر منحصربه فرد فرهنگی و اجتماعی هنر بر همگان روشن است ادامه داد : بیان هنری در فضاسازیهای شهری، ضروری است ولی جای المانهای هنری سلامت در شهر خالی است، مدیریت شهری میتواند با جلب مشارکت همه هنرمندان، به بهترین نحو ممکن از پتانسیل المانهای هنری سلامت در راستای ایجاد شهری سالم وزیبا با مردمی پرنشاط استفاده کند
.
وی گفت : شادمانی و سروری که از اکران آثار هنری در شهر ایجاد میشود در مراودات اجتماعی و بهبود برخوردهای شهروندان با یکدیگر بسیار تأثیرگذار است.
وی خاطر نشان کرد: المانهای هنری سلامت در افزایش نشاط عمومی جامعه نقش دارند و داشتن روحیه لطیف و بانشاط مطمنا از بروز بسیاری از آسیبهای اجتماعی پیش گیری خواهد کرد .
دکتر طاهر اقدم با بیان اینکه بیشتر شاخص های توسعه یافتگی هر کشوری مربوط به شاخص های حوزه سلامت آن کشور است گفت: المانهای هنری باید دارای مفاهیم و مضامین فرهنگی و اجتماعی باشند و به عنوان یک شاخص در حوزه فرهنگسازی مدنظر قرار گیرند و شاخص های سلامت یکی از مهمترین مفاهیمی هستند که باید بتواند حس همدلی و مشارکت همه جانبه مردم را برانگیزد .
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: ضروری است در جشنواره های بعدی موضوعات سلامت هم در اولویت های تهیه المانهای شهری مد نظر قرار بگیرد.