برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
تاریخ : دوشنبه 5 آذر 1397
کد 434

دکتر سید محمد‌هادی ایازی، در مراسم اختتامیه دومین جشنواره ملی نبض واژه‌ها:

فرهنگ‌سازی در حوزه سلامت با همراهی مردم و سایر دستگاه‌ها میسر است

 

دکتر سید محمد‌هادی ایازی گفت: امسال برای اولین بار شورای فرهنگ عمومی کشور سند ارتقای فرهنگ سلامت را به ثبت رساند و به بیش از ۶٠ دستگاه ابلاغ کرد تا این دستگاه‌ها اقدامات خود در حوزه فرهنگ سلامت را انجام دهند.

به گزارش پایگاه معاونت اجتماعی وزارت بهداشت، دکتر سید محمدهادی ایازی، در مراسم اختتامیه دومین جشنواره ملی شعر و سلامت نبض واژه‌ها گفت: چنانچه بخواهیم در حوزه سلامت فرهنگ‌سازی کنیم، باید تمام حوزه‌ها و شاخه‌های فرهنگی و هنری را مدنظر قرار دهیم و از هیچ یک چشم‌پوشی نکرده و مورد غفلت قرار ندهیم.

وی با بیان این‌که جامعه پزشکی به حوزه شعر و ادبیات علاقه زیادی دارد، افزود: بعد از برگزاری اولین جشنواره نبض واژه‌ها، به دلیل استقبال زیاد آن را استمرار داده و دومین جشنواره را نیز تدارک دیدیم و در کنار آن جشنواره ادبیات سلامت را هم برگزار کردیم، تا با این اقدام بتوانیم آثار علاقه‌مندان در حوزه داستان‌نویسی، نمایشنامه‌نویسی و فیلمنامه‌نویسی در حوزه سلامت را جمع‌آوری کرده و بهترین‌ها را به فیلم و نمایش تبدیل کنیم و در جهت فرهنگ‌سازی سلامت گام برداریم.

دکتر ایازی با اشاره به جشنواره نبض واژه‌ها، تصریح کرد: جشنواره نبض واژه‌ها از این حیث حائز اهمیت است که بسیاری از این اشعار تبدیل به ترانه شده و برای آنها آهنگ‌سازی می‌شود و چنانچه در جامعه مورد استقبال گروه‌های مختلف قرار بگیرد، می‌تواند بر اصلاح رفتار مردم تاثیر داشته باشد.

وی بیان کرد: چنانچه بخواهیم مشکلات مربوط به سلامت مردم را رفع کنیم، راهی جز یاری جستن از خود مردم و سایر دستگاه‌ها نداریم.

ایازی ادامه داد: مدیران نظام سلامت بر این باور هستند که حداکثر ٢۵ درصد در حوزه فرهنگ‌سازی سلامت می‌توانند نقش ایفا کنند و ٧۵ درصد از آن در اختیار سایر دستگاه‌ها و مردم است.

دکتر ایازی خاطر‌نشان کرد: امسال برای اولین بار شورای فرهنگ عمومی کشور سند ارتقای فرهنگ سلامت را به ثبت رساند و به بیش از ۶٠ دستگاه ابلاغ کرد تا این دستگاه‌ها اقدامات خود در حوزه فرهنگ سلامت را انجام دهند که این موضوع نشان از توجه ویژه دستگاه‌های فرهنگی به مقوله سلامت است. امیدوارم تمام دستگاه‌های فرهنگی در این حوزه مشارکت جدی داشته باشند و سلامت را یکی از دغدغه‌های خود قرار دهند تا ما بتوانیم از ظرفیت‌های آنها به نفع سلامت مردم بهره ببریم.

ایازی در پایان گفت: سازمان جهانی بهداشت نیز همواره بر این امر تاکید داشته که برای فرهنگ‌سازی سلامت باید از مردم و دستگاه‌های دیگر کمک گرفت.

  • تایید شده
  • در 1397/09/05
  • ساعت 8:52