برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
تاریخ : يکشنبه 7 بهمن 1397
کد 493

با حضور معاون اجتماعی وزیر بهداشت

برگزاری ششمین جلسه شورای برنامه‌ریزی و حمایت از توسعه کسب‌و‌کارهای سلامت دیجیتال

 

ششمین جلسه شورای برنامه‌ریزی و حمایت از توسعه کسب‌و‌کارهای سلامت دیجیتال، با حضور نمایندگانی از معاونت علمی ریاست جمهوری، وزارت ارتباطات، صندوق توسعه نوآوری و شکوفایی و سایر معاونت‌های وزارت بهداشت برگزار شد.

به گزارش پایگاه معاونت اجتماعی وزارت بهداشت، در این جلسه روند حمایت و توسعه زیست‌بوم کسب‌و‌کارهای نوپای حوزه سلامت دیجیتال بررسی شد.

دکتر سید محمد‌هادی ایازی، معاون اجتماعی وزیر بهداشت، در این نشست بر نقش بسیار مهم آموزش و فرهنگ‌سازی در این خصوص، در بدنه وزارت بهداشت و دانشگاه‌های سراسر کشور اشاره کرد و مصوب شد بسته‌های آموزشی و دوره‌های مستمری، جهت ارتقای سطح دانش زیست‌بوم تدوین و در اختیار تمامی دانشگاه‌ها و مراکز زیر‌مجموعه وزارت بهداشت قرار گیرد.

همچنین دکتر ایازی با اشاره به نقش به‌سزای شتاب‌دهنده‌ها در خصوص ارتقای سطح زیست‌بوم، به علاقه‌مندی این شورا به تعامل هرچه بیشتر با فعالان این حوزه اشاره کرد و از برگزاری نشست مشترک شورا با مدیران شتاب‌دهنده‌ها در آینده نزدیک خبر داد.

در ادامه سمانه زمانی، به‌عنوان مسئول امور دبیرخانه، نیز از تشکیل کارگروهی مشترک با معاونت تحقیقات و فناوری وزارتخانه و صندوق نوآوری و شکوفایی، جهت بررسی ساز‌و‌کارهای موجود، جهت ایجاد صندوق‌های حمایتی_‌تخصصی خبر داد.

دکتر اسدی، مدیرعامل شتاب‌دهنده سلامت دیجیتال، نیز از برگزاری سه رویداد استارت‌آپی تخصصی در حوزه‌های کودک، مراقبت و سالمندی و روانشناسی خبر داد و افزود: انتظار می‌رود که استارت‌آپ‌ها در این رویدادها، با توجه به ظرفیت‌های بالا در این حوزه نیاز‌های اولویت‌دار این بخش‌ها را پوشش دهند.

در ادامه مهندس علیرضا مروج، مسئول پیگیری تشکیل کارگروه تخصصی شورا و سازمان غذا و دارو، از انتشار اطلاعیه بسیار مهم سازمان غذا و دارو خبر داد و عنوان کرد: در این اطلاعیه از همه فعالان در این حوزه، جهت همفکری و هم‌افزایی برای تدوین آیین‌نامه‌ها و سازوکارهای مناسب برای استفاده از ظرفیت‌های فضای مجازی و سلامت دیجیتال دعوت شده، تا طی جلسات مستمر در این خصوص استارت‌آپ‌ها و سایر فعالان نظرات و پیشنهادهای خود را با مدیران سازمان غذا و دارو مطرح کنند.

دکتر علیزاده نیز از ایجاد ساز‌وکار برای راه‌اندازی صندوق‌های حمایتی مشترک و آمادگی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در این راستا خبر داد و همچنین اعلام کرد که اوایل اسفند در سومین کنگره سلامت همراه در شیراز، شورا پنل مشترک تخصصی، با حضور استارت‌آپ‌های این حوزه برگزار خواهد کرد.

در پایان دکتر ایازی به نامه بسیار مهم و ارزشمند وزیر وقت بهداشت اشاره کرد که این نامه به تمامی دانشگاه‌ها و نهادهای زیر‌مجموعه وزارت بهداشت ابلاغ شده است که فضا را بیش از پیش برای فعالیت این کسب‌وکارها مهیا می‌کند؛ بدین ترتیب که بنا بر مصوب هیئت وزیران و ابلاغ معاون حقوقی رئیس جمهور، هیچ نهاد زیر مجموعه وزارت بهداشت به طور مستقیم اجازه طرح شکایت و یا پالایش (فیلترینگ) استارت‌آپ‌ها را ندارد و تمامی موارد می‌بایست از طریق دبیرخانه شورای برنامه‌ریزی و حمایت از توسعه کسب‌وکارهای سلامت دیجیتال پیگیری شود.

  • تایید شده
  • در 1397/11/07
  • ساعت 7:44