"اجتماعی شدن سلامت با مشارکت داوطلبان سلامت " شعار امسال روز جهاني داوطلب سلامت
به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی مراسم قدردانی از زحمات داوطلبین سلامت محلات و دبیران کانون های سلامت محلات دانشگاه علوم پزشکی تبریز در سال 1397برگزار شد .
دکتر طاهراقدم گفت : این برنامه جهت ترغيب و حمايت از خدمات داوطلبانه ، عزیزانی است که براي ترويج مفاهيم سلامت، توسعه رفتارهاي سالم، توانمند سازي و حساس سازي افراد در جهت حفظ و ارتقاء سطح سلامت خود، خانواده و جامعه تلاش مي نمايند.
داوطلبان سلامت چهره های صمیمی ،دغدغه مند و بازوان توانای وزارت بهداشت در امر اجتماعی شدن سلامت هستند.
اینان کسانی هستند که پیامشان، سرود زیبای سلامت است، سرودی که سرشار از مهربانی است، سرودی که سخاوت، عطوفت و سلامتی را به ارمغان می آورد. بدون شک نقش محوری داوطلبین سلامت در کلیه برنامه های حوزه سلامت به ویژه در بحث اجتماعی شدن سلامت بی بدیل است و این عزیزان در واقع به عنوان بخشی از بدنه فعال جامعه در انتقال اهداف، مفاهیم و پیام های نظام سلامت به عموم جامعه خدمت می کنند .
معاون اجتماعی دانشگاه در این همایش ضمن بیان این موضوع که در آذربایجان شرقی بیش از 12 هزارو یکصدو سی و شش نفر داوطلب سلامت و 609 نفر دبیر کانون سلامت با دانشگاه همکاری دارند، گفت: داوطلبین سلامت پس از آموزش توسط مراقبین سلامت در مراکز خدمات جامع سلامت شهرستانها، آموزههای لازم را به مردم و خانواده خود انتقال میدهند.
وی افزود: کانونهای سلامت محلات، که در کلیه مناطق استان در حال راهاندازی است، محل مناسبی جهت آموزش و تشویق داوطلبان سلامت و کلیه افراد جامعه است.
ایشان ضمن نام بردن از کانون سلامت محله کوجووار تبریز بعنوان یک کانون فعال و موفق خواستار مشارکت داوطلبین بزرگوار و خیرین سلامت در راهاندازی و اجرای کانون های سلامت شد.
در این مراسم از داوطلبان سلامت استان و مربیان داوطلبان سلامت برگزیده، با تقدیم هدایا تقدیر شد.